CATERING BARCELONA

ESDEVENIMENTS PER A PARTICULARS I EMPRESES

Càtering Barcelona La Diligencia. Som conscients de la importància que hi ha darrere d’un esdeveniment tal com: un banquet, un esdeveniment empresarial, un casament o un bateig, no només per la part pragmàtica de donar de menjar als convidats sinó també pel component emocional que hi ha darrere una celebració.

Un dels detalls més importants és donar temps als convidats perquè puguin, de forma relaxada, interactuar entre ells i no sentir pressió en el desenvolupament dels diferents moments de l’acte. Ja que gaudir d’un àpat excepcional amb suficient oportunitat d’interacció pot fer que el teu esdeveniment s’elevi a un nivell d’experiència de la més alta qualitat.

Per això des Càtering Barcelona La Diligencia apostem per un equip amb molt expertise preparat per a aquest tipus d’esdeveniments, un equip que treballa coordinadament sota pressió amb la sensibilitat que es requereix per entendre que els actes i festes són moments delicats i importants en la vida d’ els nostres clients.

Posem tots els nostres sentits i capacitats per fer del teu esdeveniment o festa alguna cosa memorable. Adaptem la nostra oferta segons les necessitats concretes, incorporant aptituds especials segons ho requereixi la teva festa. La cura del més mínim detall, una bona cuina, el mobiliari, les àrees de taules, els ornaments, el centre de taula, l’agenda, l’adaptació a menús vegetarians, les noves tendències veganes, les activitats, els temps i cada un les variables perquè el teu esdeveniment sigui un èxit.

Com a empresa proveïdora de càtering a Barcelona, et proporcionarem suport. Sabem el que funciona i com podem garantir als teus convidats la millor experiència possible. Confia en nosaltres, sabem el que estem fent i ho vam demostrar diàriament.

Catering aniversari

Acompanyat de la gent que vols, crearem una experiència per al dia del teu aniversari en el qual només t’has de preocupar d’una cosa, de gaudir. Que facis molts més!

catering barcelona a domicilio

Catering a Domicili

Si vols muntar una cosa molt personal … ja se sap “com a casa enlloc” .No et moguis, el nostre equip de càtering a domicili crearà, a casa teva, un ambient amb un toc diferent, el menjar, la música , la decoració ¡tu poses el límit!

catering-almuerzo empresa barcelona

Catering per Esdeveniments Empresarials

Podem ajudar-te amb el teu esdeveniment empresarial si necessites fer costat teu esdeveniment amb un servei exquisit, un menjar deliciós i una experiència de qualitat. Coneixem els codis de l’entorn corporatiu.

Catering per a Vins d’Honor

Un vi d’honor és un detall que pot marcar la diferència en la percepció dels teus convidats en el tancament d’un congrés, acte o fita empresarial.

Serveis de Catering a Barcelona

Oferim una àmplia oferta de serveis de càtering tant per a particulars com per a empreses. Podem preparar el Catering per al teu esdeveniment a més d’un servei de cuina, taules, cambrers, mobiliari, decoració, música o performance.

catering barcelona boda

Catering per a Casaments

Estàs pensant a crear una festa especial per al dia del teu casament on tots els detalls compten? T’agradaria que els teus convidats no oblidessin mai aquest dia?

catering barcelona comunion

Catering i Esdeveniments per a Comunions

El nostre serveis de Catering i Esdeveniments t’ajudarà a crear un superdía en què tant els nens com els adults gaudeixin. Només es pren la primera comunicació un cop així que fem alguna cosa moooolt guapa.

COMUNIONS BARCELONA
catering barcelona bautizo

Catering per Batejos

El nostre servei de Catering per Batejos a València t’ajudarà a donar la benvinguda com es mereix a el nou integrant de la família oi que és una alegria? Reunir tots: els avis, els cosins, els oncles, els amics i gaudir d’aquesta nova incorporació.

Descobreix les nostres opcions.

Catering Vegá, Vegetariá o flexitarià … tu tries!