Que emoció! S’acosta el teu aniversari i vols celebrar una festassa ‘amb magnificència! perquè ningú oblidi que és el teu gran dia.

Sabem que el teu aniversari és un dia molt important perquè aconsegueixes reunir tots els teus amics i per això no pot faltar de res perquè tots gaudeixin en gran.
No busquis més! A La Diligencia Esdeveniments organitzem la festa que et mereixes per la teva gran dia i ens esforcem en què tots els detalls estiguin al teu gust i el dels teus convidats.

CONTACTA ARA I DEMANA’NS CONSELL !!
    BodaComunióBateigAniversariCorporatiuAltres


    MenjarServei CambrersAmbientació / DecoracióParament llar / coberteriaNetejaMúsicaParty PlannerAltres    Una festa d’aniversari en gran.

    A La Diligencia Esdeveniments ens encarreguem de que el càtering, els globus i tota la decoració, la música i el servei creïn una festa única perquè el teu aniversari sigui meravellós, un dia que els teus amics no oblidin mai. Posa’t en contacte amb nosaltres, demana’ns pressupost sense compromís i gaudeix d’un servei d’esdeveniments i càtering a mida per a la teva festa d’aniversari.


    Necessites ajuda i consell? Contacta’ns!