Catering Bautizo Nubes

Catering Bateig Barcelona

¿Hi ha res millor que celebrar l’arribada d’un nou membre a la família? És clar que no! Per això els pares desitgen que el bateig de la seva petit sigui un dia perfecte.

A La Diligencia Esdeveniments volem que tots els convidats s’ho passin genial al costat dels pares i el protagonista del dia.
Així que no us preocupeu! nosaltres ens encarreguem de tots els detalls perquè sigui un bateig únic i ple d’emoció, vosaltres només heu de gaudir!

Bé, com a consell, recordeu-vos de guardar alguns records tant de la celebració de baptisme, el banquet o la festa, per posar-los en una caixa o en l’àlbum de fotos del teu nadó. Ara és molt petit però segur que li encantarà veure aquests records, juntament amb els seus pares, quan es faci gran.

Catering Valencia Globos
CONTACTA ARA I DEMANA’NS CONSELL !!
  BodaComunióBateigAniversariCorporatiuAltres


  MenjarServei CambrersAmbientació / DecoracióParament llar / coberteriaNetejaMúsicaParty PlannerAltres  Catering Bateig a Barcelona

  Un bateig a l’alçada  

  En Catering Barcelona La Diligencia, ens ocupem de que el càtering, la decoració, la música i el servei converteixin el bateig del teu fill o filla en un esdeveniment molt especial per a tots els teus familiars i amics, una experiència que recordin sempre.

  No t’estressis, simplement relaxa’t i gaudeix de la festa amb els teus convidats, estem segurs que valoressin el temps que passis amb ells, el teu hospitalitat i la teva atenció.

  Posa’t en contacte amb nosaltres, demana’ns pressupost sense compromís i gaudeix d’un servei de càtering a mida per al bateig dels teus fills.

  Necessites ajuda i consell? Contacta’ns!